tisdag 4 november 2014

Stora nyheter: Med anledning av vår nya asylansökan drar vi åter igång bloggen!


I samband med följande artikels publicering i expressen imorse, så är vårt ärende nu officiellt igen: http://www.expressen.se/nyheter/utvisad-journalist-tillbaka-i-sverige/



Efter ett halvår då vi av fara för Mhers liv har varit tvungna att verka i hemlighet, så kan jag nu meddela att vi på onsdag äntligen drar igång en ny process emot migrationsverket!

De goda nyheterna vi nu kan dela med oss av är att Mher lever och äntligen är återförenad med sin fru och sina två barn, som har lidit fruktansvärd ångest under denna tid men nu är lättade över att åter få se sin pappa i livet.

Mycket kommer nu att hända och vi kommer åter att hålla denna blogg uppdaterad om hur allting fortskrider, så att alla ska kunna följa processen öppet i detalj, en granskning vi tror att migrationsverket skulle behöva utsättas för oftare.

Fler debatt- och nyhetsartiklar kommer att publiceras under veckan och vi kommer givetvis samla allting här för alla att läsa. Glöm inte att visa ert stöd genom att skriva på vår namninsamling som fortfarande finns kvar och länkad till här ifrån bloggen.



// Nils Henriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar